360 GRADEN FOTO’S VAN UW PAND

360 GRADEN FOTO’S: DE MOGELIJKHEDEN

Onze Mobile Mapping Trolley digitaliseert indoor ruimtes door tegelijkertijd 360 graden foto’s en 3D scans te maken. De zes camera’s op de trolley leggen razendsnel elke meter hoge resolutiefoto’s vast die aan elkaar gestitched worden. Zo creëren we accurate 3D-visualisaties van iedere binnenruimte. Binnen een paar dagen heeft u een digitale kopie van uw gebouw.

360 GRADEN FOTO’S VAN UW PAND_p1

GEMAKKELIJK MODELLEREN MET 360 GRADEN FOTO’S

De trolley mist geen enkele centimeter van uw ruimte. De precisie van de 360 graden foto’s maakt modelleren erg gemakkelijk. Een fysiek bezoek aan de locatie is niet meer nodig, want u heeft alles digitaal inzichtelijk. Met de plug-in voor Autodesk Revit kunt u nu uw BIM-modellen verbinden met 360 ° foto’s en puntenwolken die de huidige staat van het gebouw weergeven. U kunt de data onder andere gebruiken om BIM-modellen te maken of bij te werken.

360 GRADEN FOTO’S MET HOGE RESOLUTIE

De 3D Scan trolley is uitgerust met ultragevoelige camera’s voor hoge resolutie foto’s. De trolley legt elke meter 360 graden panoramafoto’s en scans vast. En dat in razendsnel tempo: tot wel 25.000 vierkante meter per dag. Het resultaat is een nauwkeurige digital twin van uw gehele bedrijfsruimte.
360 GRADEN FOTO’S VAN UW PAND_p2
360 GRADEN FOTO’S VAN UW PAND_p3

VAN 360 GRADEN FOTO NAAR 3D VISUALISATIE

Binnen enkele dagen heeft u in de IndoorViewer toegang tot een digital kopie van uw gebouw. De hoge resolutie 360 graden foto’s en scans komen samen tot een Google Streetview voor binnenruimtes. Naast het geven van een sfeerimpressie is de IndoorViewer enorm nuttig voor het verrichten van metingen, als naslagwerk en als communicatiemiddel voor zowel asset- als facility managers en leveranciers. De software van de Indoorviewer is browser gestuurd, waardoor de digitale visualisatie op elk apparaat (desktop, tablet en smartphone) kan worden weergeven zonder software installatie.

NAVIGEREN DOOR UW 360 GRADEN FOTO’S

De weg vinden in een groot gebouw is voor uw bezoekers geen moeite. Met onze SDK kunt u indoor navigatie-apps ontwikkelen op basis van data die door de scantrolley is verzameld. Zo kunt u ook van asset naar asset navigeren vanaf elk apparaat (smartphone, desktop of tablet) zonder infrastructuur of hardware.
360 GRADEN FOTO’S VAN UW PAND_p4

MEER WETEN?

Onze experts vertellen u graag alles over de mogelijkheden met betrekking tot 360 graden fotografie en het ontwikkelen van 3D-scans. Bel 033 – 422 72 75 of: