UW GEBOUW EN UW VASTGOED INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG BESCHIKBAAR

Plattegronden, certificaten, onderhoudshistorie, technische installaties, rapportage, …, al uw gebouwdata bij elkaar in een beveiligde omgeving. Wanneer u uw documentatie niet op orde heeft kan dit grote gevolgen hebben. Met het digitaliseren van uw vastgoed creëert u transparantie en voorkomt onverwachte kosten als gevolg van meerwerk. Uw gehele gebouw inclusief de installaties en alle documentatie beschikbaar en doorzoekbaar via een online portal voor u zelf, uw installateurs, onderhoudspartijen en aannemers.

EEN DIGITAAL TOTAALBEELD

Door onze 360 graden foto’s en 3D point cloud data samen te voegen met uw gebouwinformatie creëren we een digital twin die zichtbaar is in onze webbased IndoorViewer. Door het pand te digitaliseren heeft u alle belangrijke assets in kaart, bent u voorbereid op milieu- en veiligheidsaudits en heeft u uw vastgoed digitaal gedocumenteerd en altijd in uw broekzak.

PRAKTIJK TOEPASSING VASTGOED

Voor een gedetailleerd overzicht en grotere transparantie gebruiken eigenaren van zakelijk onroerend goed 4Indoor-technologie om betrouwbare interne gebouwdocumentatie voor de hele levenscyclus vast te leggen en te visualiseren. Dit bespaart tijd en verlaagd de kosten van het onderhoud.

Overdrachtsdocumentatie

Het ontbreken van betrouwbare documentatie maakt de overdracht vaak ingewikkeld en de bezoeken ter plaatse zijn kostbaar en arbeidsintensief. 4Indoor biedt externe toegang tot uitgebreide as-is documentatie waardoor stakeholders virtueel door het gebouw kunnen lopen om de benodigde informatie te verzamelen.

Retrofitting & verhuizing

Verouderde documentatie maakt het plannen van retrofit- en verplaatsingsprojecten riskant en tijdrovend. 4Indoor creëert transparantie met betrouwbare as-is-informatie en biedt toegang voor elke stakeholder om het hele bouw- of verplaatsingsproces te versnellen.

Verlaging risicopremies

Aanbestedingsprocessen zijn tijdrovend en biedingen bevatten vaak hoge risicopremies. 4Indoor helpt de risicopremies te verlagen en verbetert de efficiëntie door uitgebreide en toegankelijke visuele documentatie te bieden.

Reparatie

Serviceteams worden geconfronteerd met inefficiënte onderhoudsprocessen en lage “first-time fix” rates”. 4Indoor verhoogt de operationele efficiëntie door gebruikers in staat te stellen om assets en omgevingen op afstand te bekijken voordat ze de faciliteit betreden.

DE VOORDELEN VAN DIGITALISEREN MET 4INDOOR

Het scannen met het IMMS van 4Indoor biedt vele voordelen. Hieronder de belangrijkste voordelen samengevat:

  • Met ons IMMS zijn we in staat om zeer snel panden in kaart te brengen tot wel 25000 m2 per dag en tot wel 10 x sneller en dus voordeliger dan traditionele statische scanmethoden;
  • Gebruik van een statische laserscanner is zeer arbeidsintensief door de vele scan opstellingen die nodig zijn waardoor het aantal vierkante meters die in kaart gebracht kunnen worden veel beperkter zijn dan met ons IMMS;
  • Omdat wij continue rondlopen, scannen en fotograferen heeft u weinig tot geen last van schaduwwerking in tegenstelling tot statische scanners;
  • Wij beschikken over een web-based Indoor Viewer dus u hoeft geen speciale software aan te schaffen om uw gegebouwdocumentatie te raadplegen.
  • Onze IndoorViewer is een gebruiksvriendelijk, online platform dat al uw gegebouwdocumentatie overzichtelijk samenbrengt. Het maakt facilitymanagement en assetmanagement een stuk efficiënter.
  • Het is mogelijk om uw bestaande softwareprogramma’s voor facility- en assetmanagement aan de IndoorViewer te koppelen. Denk hierbij aan programma’s, zoals Ultimo, Planon, Topdesk, Axxerion, Maximo, Archibus, Geomap en SAP.

MEER WETEN?

Onze experts vertellen u graag alles over de mogelijkheden met betrekking tot 360 graden fotografie en het ontwikkelen van 3D-scans. Bel 033 – 422 72 75 of: