SNELLE EN FOUTLOZE 3D SCAN VAN UW RETAIL PROJECT

4Indoor ondersteunt bedrijven en organisaties bij het uitbreiden en verbouwen van hun Retail ondernemingen. Onze scantechnologie maakt locatie gebaseerde services in grote winkelomgevingen mogelijk, biedt een virtuele showroom en maakt het makkelijker voor winkelend publiek om te vinden waarnaar ze op zoek zijn. We digitaliseren bestaande winkelruimtes en/of volledige gebouwen. Uw gehele gebouw inclusief de installaties en alle documentatie beschikbaar en doorzoekbaar via een online portal voor u zelf, uw installateurs, onderhoudspartijen, aannemers en indien gewenst bezoekers.

IMG-3136

HOE ZIET HET WERKPROCES ERUIT BINNEN RETAIL

Een 3D scan van 4Indoor biedt meer transparantie bij verbouwing of revitalisatie projecten door de mogelijkheid te bieden om specifieke projectinformatie op afstand te inspecteren, te documenteren en te delen. Samen bepalen we waar de belangrijkste bouwkundige en installatietechnische onderdelen zitten en brengen deze in kaart. Vervolgens scannen we de ruimtes met ons indoor mobile mapping systeem (IMMS) ,op een moment waarop u dat uitkomt, en beschikt u over up to date as-built gebouwdata die door alle belanghebbenden via de web-based IndoorViewer op elk device te raadplegen is. Uw gehele gebouw inclusief de installaties en alle documentatie beschikbaar en doorzoekbaar.

De voordelen van digitaliseren met 4Indoor

De voordelen van 4Indoor ten opzichte van traditionele statische scanners zit met name in de snelheid en efficiëntie van het 3D-scannen en fotograferen met onze scantrolley. Deze beschikt naast de vier laserscanners over zes hoog resolutiecamera’s die 360 graden panoramafoto’s maken die aan elkaar worden gestitched om meeslepende 3D-visualisaties van binnenruimten te creëren.

Doormiddel van een 3D scan krijgt u uw retail omgeving digitaal in de juiste maat en beeld aangeleverd en voorkomt u onnodige problemen zoals onjuiste maatvoering(en) die vooraf voorkomen hadden kunnen worden. Dit scheelt een hoop frustratie, tijd en geld. Wij werken alleen met de beste technologie en high-end laserscanners.

IMG-5330

VOORBEELDEN RETAIL PROJECTEN

Hier een greep uit onze retail projecten waarbij onze 3D laserscantechnieken werden ingezet:

MEER WETEN?

Onze experts vertellen u graag alles over de mogelijkheden met betrekking tot 360 graden fotografie en het ontwikkelen van 3D-scans. Bel 033 – 422 72 75 of: