client

KLANT

VOLKERWESSELS DIGIBASE

4Indoor heeft in opdracht van VolkerWessels DigiBase het centrum voor digitaal bouwen gefotografeerd en gescand. DigiBase is een nieuwe onderneming binnen VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling. De rol van dit centrum is om Digitaal Bouwen gemeengoed te maken bij alle ondernemingen van VolkerWessels en haar klanten en deze, daar waar nodig te ondersteunen en begeleiden in de transitie naar 100% digitaal bouwen en ontwikkelen.
project

PROJECT

DIGITALISEREN KANTOOR DIGIBASE

target

DOEL

DIGITAAL ONTWIKKELEN & BOUWEN

Klik op afbeelding om gallerij te openen

‘Binnen VolkerWessels wordt al een aantal jaren gebruik gemaakt van Bouw Informatie Management (BIM) en andere vormen van digitalisering en de inzet van data. Het state of the art BIM center brengt alle kennis, data en expertise over digitaal bouwen bij elkaar op één plek. Zo wordt een netwerk gecreëerd van waaruit al die kennis weer sneller en beter gedeeld wordt met de VolkerWessels ondernemingen en collega’s.Om het centrum uit te laten groeien tot hét centrum voor digitaal bouwen zullen strategische samenwerkingen worden aangegaan met verschillende technologiebedrijven waaronder 4INDOOR.’
‘Samen zijn we in staat om de manier van werken in de bouw te transformeren.’

René de Groot
Programmamanager BIM bij VolkerWessels

BENIEUWD NAAR HOE WIJ U KUNNEN HELPEN?

Onze experts vertellen u graag alles over de mogelijkheden met betrekking tot mobiel 3D laserscannen in combinatie met 360° fotografie en het vervaardigen van digital twins.
Bel 033 – 422 72 75 of: