client

KLANT

ROYAL SCHIPHOL GROUP

project

PROJECT

DIGITALISEREN KLM CROWN LOUNGE ICA

In opdracht van Royal Schiphol Group heeft 4Indoor de nieuwe KLM Crown Lounge ICA gedigitaliseerd met ons Indoor Mobile Mapping Systeem (IMMS). De internationale KLM Crown Lounge ICA ligt tussen de E- en F-pier op Schiphol. Het is een lounge voor KLM’s belangrijke klanten die intercontinentaal vliegen. Dankzij de nieuwe indrukwekkende ingang aan de Holland Boulevard is de lounge gemakkelijk te vinden. Klanten kunnen de lounge betreden via de roltrap of lift, worden persoonlijk welkom geheten door personal lounge assistenten en kunnen snel toegang krijgen door hun boarding pass bij de self-service automaten te scannen. De loungefaciliteiten bevinden zich op de tweede en op de, compleet nieuw opgeleverde, derde verdieping.
target

DOEL

VERIFICATIE & VALIDATIE 3D-MODEL MET DAADWERKELIJK GESCANDE SITUATIE

4Indoor heeft de KLM Crown Lounge ICA tijdens de bouw gefotografeerd en 3D gescand voordat het plafond gesloten werd en de volledige installatie weggewerkt werd zodat men voor het beheer en onderhoud later exact weet waar welk deel van de installatie zich bevind. Mocht zich in de toekomst een probleem voordoen dan kan de volledige installatie bekeken worden in de webbased IndoorViewer en weet men aan de hand van de gemaakte panoramafoto’s en puntenwolk exact waar de asset zich bevindt.

Klik op afbeelding om gallerij te openen

BENIEUWD NAAR HOE WIJ U KUNNEN HELPEN?

Onze experts vertellen u graag alles over de mogelijkheden met betrekking tot mobiel 3D laserscannen in combinatie met 360° fotografie en het vervaardigen van digital twins.
Bel 033 – 422 72 75 of: