client

KLANT

MEYN FOODPROCESSING TECHNOLOGY, EEN WERELDWIJDE LEVERANCIER VAN PLUIMVEEVERWERKINGS-OPLOSSINGEN

project

PROJECT

REALISEREN DIGITAL TWIN PRODUCTIEFACILITEIT

4Indoor heeft van Meyn Foodprocessing Technology BV in Oostzaan de opdracht gegund gekregen om een 3D scan en digital twin te maken van één van haar productiefaciliteiten. Er is gekozen voor 4Indoor omdat wij zeer snel de fabriek konden digitaliseren zonder dat daarbij het productieproces onderbroken diende te worden.
target

DOEL

WEB BASED PLANTVIEW; BESCHIKKEN OVER UP-TO-DATE AS BUILT FABRIEKSDOCUMENTATIE DOOR ALLE ASSETINFORMTIE TE VISUALISEREN, TE BEHEREN EN TE ONDERHOUDEN IN DE INDOORVIEWER

Primair doel van deze activiteit is om met de gegenereerde puntenwolk een “as-built” situatie vast te leggen. Daarmee kan het maken van een lay-out voor het installatieproces van het machinepark bij opdrachtgevers geoptimaliseerd worden door middel van 3D en digitale technologie. Verder geeft het inzicht in waartoe deze nieuwe technologie instaat is en wat voor verdere mogelijkheden zijn voor het gebruik van deze digitale twin in het ontwerp, beheer en onderhoud van een productiefaciliteit of gebouw.

Klik op afbeelding om gallerij te openen

‘Met deze 3D scantechnologie kunnen we stappen zetten in het verbeteren van onze processen, de levertijden verkorten en vooral de kwaliteit van onze producten en diensten voor onze klanten verhogen. Hiermee houden we onze klant relatie goed, kunnen we onze marktleiderschap behouden en uitbreiden. De ontwikkelingen in deze 3D scan technologie gaan snel en we hebben met 4Indoor een goede partner gevonden die ons bij deze interessante wereld kan bijstaan.’

Wessel Fokkema
ICT Business Analyst PLM at Meyn Food Processing Technology

BENIEUWD NAAR HOE WIJ U KUNNEN HELPEN?

Onze experts vertellen u graag alles over de mogelijkheden met betrekking tot mobiel 3D laserscannen in combinatie met 360° fotografie en het vervaardigen van digital twins.
Bel 033 – 422 72 75 of: