client

KLANT

HYRDE BV ONDERDEEL VAN VOLKERWESSELS TELECOM

project

PROJECT

DIGITALISEREN KANTOOR HYRDE AMERSFOORT

Hyrde is gespecialiseerd het realiseren van Internet of things (IoT) oplossingen en faciliteren deze oplossingen aan een breed scala van opdrachtgevers. Hyrde is met name actief in de volgende IoT-oplossingen: Asset tracking, Building monitoring, acces control, waste management en climate monitoring.
target

DOEL

INTEGREREN EN VISUALISEREN VAN IOT OPLOSSINGEN IN DE INDOORVIEWER

Het kantoor van Hyrde is door 4INDOOR in kaart gebracht. Hyrde heeft toegang gekregen tot de webbased IndoorViewer waarin zij IoT toepassingen integreren die real time zichtbaar zijn. 4Indoor en Hyrde, een VolkerWessels Onderneming zijn samen een strategisch partnership aangegaan en zetten vol in op de voortdurend veranderende digitale wereld.

Ons IMMS (indoor mobile mapping systeem) digitaliseert de bestaande situatie van uw gebouw. In onze web-based IndoorViewer kunt u zich virtueel door uw digital twin bewegen. Onze 3D scans, gecombineerd met 360° foto’s geven alle handvaten om een 3D-model te maken of te vergelijken.

Daarnaast brengen onze 3D-scans actieve draadloze sensoren en telemetrie binnen uw gebouw in kaart. Inmiddels doen we dit voor een groot scala aan markten, waaronder de procesindustrie, retail, musea, universiteiten, warenhuizen, distributiecentra, vastgoed en bouwplaatsen. Bekijk hier alle toepassingen.

Met onze partner Hyrde IoT zijn wij in staat om in iedere branche een passende oplossing te bieden.

Klik op afbeelding om gallerij te openen

BENIEUWD NAAR HOE WIJ U KUNNEN HELPEN?

Onze experts vertellen u graag alles over de mogelijkheden met betrekking tot mobiel 3D laserscannen in combinatie met 360° fotografie en het vervaardigen van digital twins.
Bel 033 – 422 72 75 of: