client

KLANT

AHOLD DELHAIZE

project

PROJECT

ALBERT HEIJN DIGITALISEREN

Nadat wij de supermarkt hebben gedigitaliseerd met ons Indoor Mobile Mapping Systeem (IMMS) wordt de data via de IndoorViewer beschikbaar gesteld en kan vervolgens door iedereen die geautoriseerd is verder verrijkt worden. Een Google Streetview voor binnen met zeer veel extra’s. Het maakt o.a. indoor navigatie, verificatie van 3D modellen, doen van metingen, koppelen van databases, foto’s en instructies en integratie met onderhoudspakketten mogelijk. Maar vooral geeft het inzicht. Medewerkers van het hoofdkantoor kunnen vanachter hun bureau exact de inrichting van de winkel bekijken. Het voorkomt onnodige reistijd en misverstanden.
target

DOEL

DIGITALISEREN SUPERMARKT

Het voornaamste doel is het vereenvoudigen van melden en afhandelen van storingen, door de winkel te digitaliseren en de assets in de winkel te koppelen met het bestaande onderhoudspakket. Bij het melden van een storing door het winkelpersoneel weet zowel het hoofdkantoor als de onderhoudsmonteur exact om welke asset het gaat, welk gereedschap en spare-parts meegenomen dienen te worden en waar de asset zich bevindt in de winkel.

Klik op afbeelding om gallerij te openen

BENIEUWD NAAR HOE WIJ U KUNNEN HELPEN?

Onze experts vertellen u graag alles over de mogelijkheden met betrekking tot mobiel 3D laserscannen in combinatie met 360° fotografie en het vervaardigen van digital twins.
Bel 033 – 422 72 75 of: