PANORAMAFOTO’S VAN UW PAND

PANORAMAFOTO: DE MOGELIJKHEDEN

Wilt u uw pand visualiseren om de voortgang van een bouwproject in kaart te brengen of mensen de mogelijkheid geven om een virtueel bezoek aan uw pand te brengen? Door onze 360 graden foto’s samen te voegen, creëren we panoramafoto’s die zichtbaar zijn in onze IndoorViewer.

PANORAMAFOTO’S VAN UW PAND_p1

VAN PANORAMAFOTOGRAFIE NAAR 3D-VISUALISATIE

4Indoor heeft een 3D-Scan trolley met zes hoge resolutiecamera’s met ultragevoelige lenzen. Razendsnel leggen ze beelden van hoge kwaliteit vast tot wel 25.000 m2 per dag! Door de foto’s aan elkaar te koppelen, creëren we een geweldige digitale visualisatie met behulp van vier high-definition laserscanners. De metingen verwerken we na het scannen tot een puntenwolk. Zo kunt u alles in het pand met grote nauwkeurigheid meten. Door de hoge capaciteit van onze scanners scannen wij tien keer sneller dan traditionele scanners. Zo bespaart u tijd en geld. Na enkele dagen heeft u toegang tot onze IndoorViewer met zeer scherpe panoramafoto’s en een digitale 3D-omgeving van uw gehele bedrijfsruimte.

INDOOR NAVIGATIE APP

Onze technologie stelt u in staat indoor te navigeren, zonder gebruik te moeten maken van dure infrastructuur en bijbehorend onderhoud. Met onze SDK kunt u indoor navigatie-apps ontwikkelen op basis van data die door de trolley zijn verzameld.
PANORAMAFOTO’S VAN UW PAND_p2
PANORAMAFOTO’S VAN UW PAND_p3

PANORAMAFOTO’S MET POINTS OF INTERESTS

Alles uit uw panoramafoto’s en visualisaties halen? Voeg nuttige documenten toe aan Points Of Interests, zoals onderhoudsrapporten of handleidingen. Deze stuurt u gemakkelijk naar technici zodat ze goed voorbereid zijn op hun bezoek aan uw locatie. Bij het uitvoeren van reparaties kunnen technici zo gemakkelijk via de IndoorViewer de route naar de asset bepalen en bijvoorbeeld al rekening houden met de breedte van de gangen.

MEER WETEN?

Onze experts vertellen u graag alles over de mogelijkheden met betrekking tot mobiel 3D laserscannen in combinatie met 360° fotografie en het vervaardigen van digital twins.
Bel 033 – 422 72 75 of: