DE REVOLUTIE DIE INDUSTRIE 4.0 HEET

WAT IS INDUSTRIE 4.0?

Industrie 4.0 is een nieuwe industriële revolutie. Deze nieuwe beweging combineert het Internet of Things (IoT), data-integratie en cloud computing in productiesystemen. Dit werkt samen als één netwerk. Machines communiceren zelfstandig met elkaar en maken zelf beslissingen. Industrie 4.0 maakt het mogelijk om een geheel proces van afstand in te regelen.

DE REVOLUTIE DIE INDUSTRIE 4_p1

4INDOOR EN INDUSTRIE 4.0

4Indoor speelt een ondersteunende rol in Industrie 4.0 door het digitaliseren van indoor ruimtes. In samenwerking met onze partners kunnen we factoren zoals sensoren in binnenruimtes nauwkeurig in kaart brengen. De sensortechnologie helpt werknemers bij het leveren van diensten door het geven van alle relevante gebouw informatie. Met behulp van onze 3D-visualisaties ontstaat er een interactieve digitale kopie van uw gebouw.

DE MOGELIJKHEDEN

Een fysiek bezoek is niet meer nodig om binnenruimtes te laten zien. In onze IndoorViewer kunt u de omgeving volledig digitaal verkennen. Met onze navigatie app heeft u zelfs de mogelijkheid om met partners over de hele wereld op afstand door het gebouw te lopen. Deel uw gebouwinrichting, de best practices en daarmee advies om kennis te delen. 4Indoor ondersteunt Industrie 4.0 door een nauwkeurige digitale kopie van de werkelijkheid te maken.
DE REVOLUTIE DIE INDUSTRIE 4_p2
DE REVOLUTIE DIE INDUSTRIE 4_p3

UW GEBOUW INDUSTRIE 4.0 PROOF MAKEN

Onze IndoorViewer digitaliseert en scant de bestaande situatie van uw gebouw. Onze scans geven alle handvaten om een 3D-model te maken of te vergelijken. Daarnaast brengen onze 3D-scans actieve draadloze sensoren en telemetrie binnen uw gebouw in kaart. Inmiddels doen we dit voor een groot scala aan markten, waaronder productieprocessen, retail, musea, universiteiten, warenhuizen, transporthubs, vastgoed en bouwplaatsen.

MEER WETEN?

Onze experts vertellen u graag alles over de mogelijkheden met betrekking tot mobiel 3D laserscannen in combinatie met 360° fotografie en het vervaardigen van digital twins.
Bel 033 – 422 72 75 of: