indoor-viewer
INDOORVIEWER

INTELLIGENTE EN INTERACTIEVE 3D GEBOUWEN

Verken uw indoor ruimte in een volledig meeslepende 3D-walkthrough. De IndoorViewer is browser gebaseerde software die gebouwdata visualiseert in panoramafoto’s met een hoge resolutie. Iedereen heeft nu toegang tot dynamische interactieve gebouwdata.

STREAM POINT CLOUDS OP ELK APPARAAT

Krachtige, browser based Point Cloud-streaming biedt u toegang tot gebouwdata op elk apparaat. Gebruik de puntenwolk om het gebouw te inspecteren en maak precisie metingen. Als u al eerder point cloud data hebt vastgelegd, kunnen we deze importeren naar de IndoorViewer. Zowel binnen- als buiten datasets worden ondersteund.

VISUALISEREN GEBOUWINFORMATIE

Met de gebruiksvriendelijke functie voor content beheer kunt u informatie toevoegen en bewerken als Point of Interest (POI) met geografische referenties. Iedere gerechtigde kan nu toegang krijgen tot informatie en deze toevoegen in een intuïtieve gebouwvisualisatie zonder extra software te moeten installeren.

SCHETS EN BEREKEN VLOEROPPERVLAK

U kunt eenvoudig in de IndoorViewer basisplattegronden maken met behulp van de Sitemodel functie om het vloeroppervlak te berekenen. Ook het berekenen en vaststellen van het vloeroppervlak op afstand is mogelijk net zoals het, middels een koppeling, delen van plattegronden met een muisklik.

VIND DE WEG VAN PUNT A NAAR B

Vind de snelste route van punt A naar B met de IndoorViewer. Zoek eenvoudig naar een “point of interest” en ontvang stap voor stap informatie over uw route. Een virtueel pad laat zien waar u naartoe gaat en hoe u er moet komen.