navigation-app
NAVIGATION APP

VIND UW LOCATIE DOOR EEN FOTO TE NEMEN

Maak dan een foto met je smartphone-camera om uw exacte locatie vast te stellen. De app herkent uw omgeving en bepaalt automatisch uw positie. U kunt uw locatie als een blauwe stip op de 2D-kaart bekijken of overschakelen naar de panoramamodus om te zien waar u zich bevindt.

BEKIJK GEDETAILLEERDE GEBOUWINFORMATIE

U hoeft niet fysiek aanwezig te zijn om en gebouw te bekijken. Verken de indoor ruimte virtueel vanaf elke locatie met de app. U kunt ook de 2D-kaart bekijken om een ​​overzicht te krijgen van de plattegrond en om te zien waar welke ruimte zich bevindt.

BEKIJK GEBOUWEN IN VIRTUAL REALITY

U hoeft niet fysiek aanwezig te zijn om en gebouw te bekijken. Verken de indoor ruimte in virtual reality vanaf elke locatie met de app. U kunt ook de 2D-kaart bekijken om een ​​overzicht te krijgen van de plattegrond en om te zien waar welke ruimte zich bevindt.

BELEEF 3D INDOOR NAVIGATIE EN ROUTING

Ervaar indoor navigatie op een geheel nieuwe wijze. Volg in 3D een virtueel pad om precies te zien waar u naartoe gaat. U kunt ook de blauwe stip op een 2D-kaart volgen of uw route vooruit plannen met gedetailleerde routeinformatie die u van punt A naar B brengt.