FACILITY MANAGEMENT EN ASSETMANAGEMENT MET DE 3D-TROLLEY

FACILITY MANAGEMENT _p1

EFFICIËNTE FACILITY MANAGEMENT MET 4INDOOR

Uw facility management zo efficiënt mogelijk uitvoeren? 4Indoor legt de huidige staat van uw gebouw digitaal vast. Met behulp van 360 graden foto’s brengen we alle ruimtes en assets samen tot een nauwkeurige digitale kopie. Specifieke metingen verrichten in uw gebouw? Dit kan gewoon vanachter uw bureau. Inzicht krijgen in de specifieke locaties van aanwezige assets en de bijbehorende onderhoudshistorie? Leveranciers en service- en onderhoudsteams kunnen dit op afstand doen. Nog voordat ze een fysiek bezoek aan het pand hebben gedaan, kunnen zij de meest efficiënte route plannen naar bepaalde assets. Een extra bezoek aan een pand is dus niet langer nodig. Dat scheelt veel reistijd en tijd die u anders in het pand zou doorbrengen.

DOCUMENTATIE VAN UW GEBOUW EN ASSETS OP ORDE

Heeft u graag al uw documentatie en gebouwdata op orde? De IndoorViewer is een gebruiksvriendelijk, online platform dat al uw gegebouwdocumentatie overzichtelijk samenbrengt. Het maakt facility management en assetmanagement een stuk efficiënter. Een paar dagen nadat we de 3D-scans en 360 graden foto’s maken, heeft u toegang tot een virtuele omgeving van uw gebouw. Dit bekijkt u op ieder moment van de dag en vanaf elk apparaat, want de IndoorViewer is browser gebaseerd. Zo geeft u belanghebbende servicemonteurs en leveranciers toegang tot up-to-date plattegronden van het gebouw en de assets.
FACILITY MANAGEMENT _p2
FACILITY MANAGEMENT _p3

KOPPELING MET UW FACILITY- EN ASSETMANAGAMENT SOFTWARE

Het is mogelijk om uw bestaande softwareprogramma’s voor facility- en assetmanagement aan de IndoorViewer te koppelen. Denk hierbij aan programma’s, zoals Ultimo, Planon, Topdesk, Axxerion, Maximo, Archibus, Geomap en SAP.

SLUIT MEETFOUTEN VAN UW GEBOUW EN ASSETS UIT

De digitale kopie van 4Indoor geeft potentiële leveranciers een nauwkeurig inzicht in het pand. Met de uitgebreide visuele documentatie in de IndoorViewer bespaart u tijd en geeft u potentiële leveranciers toegang tot alle relevante informatie. Dit voorkomt onduidelijkheid en verlaagt daarmee de risicopremie. Resulterend in een volledigere en lagere aanbieding van uw leveranciers. De documentatie verbetert de samenwerking en afstemming met uw leveranciers. Een win-win.
FACILITY MANAGEMENT _p4
FACILITY MANAGEMENT _p5

VEREENVOUDIG UW FACILITYMANAGEMENT BIJ VERBOUWINGEN

Bent u bezig met een verbouwing van uw pand? De nauwkeurige 3D-scans van 4Indoor leveren betrouwbare as-built informatie van uw gebouw. Zo meet u eenvoudig in de IndoorViewer of uw (nieuwe) ruimtes optimaal worden benut. Is uw as-built documentatie up-to-date? Maak een vergelijk met de daadwerkelijke situatie in de IndoorViewer. Om het renovatie- en verbouwingsproces te versnellen is het mogelijk om toegang te verlenen aan iedere belanghebbende. Een flitsende start met 100% betrouwbare data. Dit maakt facility- en assetmanagement een stuk gemakkelijker: alle ruimtes en assets kunnen op ieder moment van de dag en vanaf ieder apparaat (op afstand) worden bekeken.

VOORDELEN & KENMERKEN VOOR FACILITYMANAGEMENT

facility-management-2nd-block_p1
RAZENDSNEL 3D SCANNEN EN TEGELIJKERTIJD IEDERE METER EEN 360° FOTO:
wij zijn met onze mobiele scan trolley in staat tot 25000m2 per dag te scannen en maken binnen no time een digital twin van uw fysieke omgeving.
facility-management-2nd-block_p2
GEDETAILLEERDE, REALISTISCHE 3D-WEERGAVE:
360° foto’s en fotorealistische puntenwolken zorgen voor zeer gedetailleerde digitale informatie die u vanaf elk device kunt bekijken.
facility-management-2nd-block_p3
INTUÏTIEVE, KRACHTIGE FUNCTIONALITEITEN:
PoI’s (Point of Interest) toevoegen en/ of bewerken en geotag informatie delen met de PoI-functie. Voer nauwkeurige metingen uit en plan uw indoor routes.
facility-management-2nd-block_p4
DE BEVEILIGDE, WEB-BASED SOFTWARE IS DIRECT OP IEDER DEVICE TE GEBRUIKEN:
geen plug-in of download vereist, overzichtelijk gebruikers- en rechtenbeheer en de open API maakt het eenvoudig om andere FMIS softwareoplossingen te integreren. Wij zijn al geïntegreerd met diverse FMIS pakketten zoals Ultimo, Archibus, SAP en Geomap.

MEER WETEN?

Onze experts vertellen u graag alles over de mogelijkheden met betrekking tot 360 graden fotografie en het ontwikkelen van 3D-scans. Bel 033 – 422 72 75 of: