indoor-viewer
INDOORVIEWER

VIRTUELE TOUR MET DE INDOORVIEWER

Met de IndoorViewer verkent u indoor ruimtes als in Google Streetview voor binnen. In de ochtend op uw laptop of ’s avonds nog even op uw telefoon. Met de Indoor Viewer kunt u op elk apparaat en op ieder moment van de dag uw data als een nauwkeurige 3D-visualisatie bekijken. De IndoorViewer is browser gebaseerd, dus het is niet nodig om software hiervoor te installeren. Stel gemakkelijk in wie de data mag beheren, aanpassen of enkel bekijken door autorisatielevels toe te voegen.

DE MOGELIJKHEDEN IN DE INDOORVIEWER

De nauwkeurige 3D-scans en hoge resolutie 360 graden foto’s die we elke meter maken, komen samen in de IndoorViewer. De Viewer geeft uw ruimte weer als een Google Streetview voor binnen, maar dan met meer mogelijkheden. Zo verricht u precisie metingen en voegt u gemakkelijk point of interests toe, zoals onderhoudslocaties met geografische referenties. Met behulp van de 3D-scans vergelijkt u as built modellen eenvoudig en snel met de werkelijkheid. Onvolledige of afwijkende documentatie is in één oogopslag te zien. Hiervoor is een fysiek bezoek aan het pand niet meer nodig. Los alles snel en kostenefficiënt op afstand op.

STREAM POINT CLOUDS OP ELK APPARAAT

De browser gebaseerde point cloud-streaming biedt toegang tot uw gebouwdata op elk apparaat. Als u al eerder point cloud data hebt vastgelegd, kunnen we deze importeren naar de IndoorViewer. Zowel binnen- als buiten datasets worden ondersteund.

SCHETS EN BEREKEN VLOEROPPERVLAK

U kunt in de IndoorViewer eenvoudig HD basisplattegronden maken door gebruik te maken van de Sitemodel functie. Het berekenen en vaststellen van het vloeroppervlak, dat een basis vormt voor een NEN2580 is ook op afstand mogelijk. Net zoals het delen van HD plattegronden met een muisklik.

VIND DE WEG VAN PUNT A NAAR B

Vind de snelste route van punt A naar B met de IndoorViewer. In deze virtuele omgeving zoekt u eenvoudig naar een Point Of Interest en ontvangt u stap voor stap informatie over uw route. Een virtueel pad laat zien waar u naartoe gaat en hoe u er moet komen.

SPECIFIEKE OPLOSSINGEN VOOR VERSCHILLENDE BRANCHES

Elke branche die binnenruimtes gebruikt, beheert of bouwt, profiteert van digitale gebouwinformatie en- modellen. Bekijk de pagina toepassingen en zie welke oplossingen in uw branche worden gebruikt of neem contact op om uw specifieke behoeften te bespreken.
change-detection-z
VERANDERINGS
DETECTIE
planning-verification-z
PLANNING & VERIFICATIE
assetmanagement-z
ASSET
MANAGEMENT
facilitymanagement-z
FACILITY
MANAGEMENT
360-3d-z
360° FOTO'S
& 3D SCANS
sensoring-z
IOT &
SENSORING