navigation-app
NAVIGATION APP

INDOOR NAVIGATIE

VIND UW LOCATIE DOOR EEN FOTO TE NEMEN

Onze technologie stelt u in staat indoor te navigeren, zonder gebruik te moeten maken van dure infrastructuur en bijbehorend onderhoud. Met onze SDK kunt u indoor navigatie-apps ontwikkelen op basis van data die door de trolley zijn verzameld.

Beleef indoor navigatie op nauwkeurig niveau. Maak een foto met uw smartphone op ieder punt in de binnenruimte en onze app stelt direct uw exacte locatie vast. Met behulp van de sensoren in je telefoon en de samenkomst van de vele 360 graden foto’s en 3D-scans, bepalen we ieder moment nauwkeurig uw positie. Navigeer als blauwe stip (blue-dot navigatie) door de ruimte door de 2D-kaart te bekijken. Of schakel over naar de panoramamodus om te zien waar uw zich bevindt.

(klik op mobiel voor animatie)

BEKIJK GEDETAILLEERDE GEBOUWINFORMATIE

Met de Indoor Navigatie app vindt iedereen de weg in uw gebouw. Zo creëert u een virtuele rondleiding en een showroom voor toekomstige klanten. U zorgt in grote gebouwen voor een duidelijk routeplan voor bezoekers. Maak daarnaast de logistiek voor facility managers en monteurs gemakkelijker en kostenefficiënter. Zo voegt u assetinformatie toe in de IndoorViewer, en visualiseert u dit in de Indoor navigatie app. Monteurs hebben zo toegang tot de meest ideale route en zullen geen asset meer overslaan of missen.

(klik op mobiel voor animatie)

SPECIFIEKE OPLOSSINGEN VOOR VERSCHILLENDE BRANCHES

Elke branche die binnenruimtes gebruikt, beheert of bouwt, profiteert van digitale gebouwinformatie en- modellen. Bekijk de pagina toepassingen en zie welke oplossingen in uw branche worden gebruikt of neem contact op om uw specifieke behoeften te bespreken.
change-detection-z
VERANDERINGS
DETECTIE
planning-verification-z
PLANNING & VERIFICATIE
assetmanagement-z
ASSET
MANAGEMENT
facilitymanagement-z
FACILITY
MANAGEMENT
360-3d-z
360° FOTO'S
& 3D SCANS
sensoring-z
IOT &
SENSORING

MEER WETEN?

Onze experts vertellen u graag alles over de mogelijkheden met betrekking tot mobiel 3D laserscannen in combinatie met 360° fotografie en het vervaardigen van digital twins.
Bel 033 – 422 72 75 of: