3D-VISUALISATIE VAN UW GEBOUW

3D-VISUALISATIE: DE MOGELIJKHEDEN

Met behulp van onze 3D scans en 360 graden foto’s maken we een digitale kopie van uw gebouw. Laat de 3D-visualisatie van uw (nieuwe) pand zien aan medewerkers of klanten, zonder dat u er fysiek naartoe hoeft te gaan. Dit bespaart kosten en tijd, want u geeft binnen enkele minuten een realistische weergave en een sfeerimpressie van uw gebouw.

Misschien bent u op zoek naar een communicatieoplossing voor assets en facility managers zodat zij op afstand de nodige metingen kunnen doen? Met de 3D-scans die we leveren brengen facility managers snel en gemakkelijk een virtueel bezoek aan uw locatie. Zo zijn ze voorzien van de juiste documentatie. De mogelijkheden rondom 3D-visualiseren zijn eindeloos!

3D-VISUALISATIE VAN UW GEBOUW-p1

VAN FOTO NAAR 3D-VISUALISATIE

Onze 3D-scan trolley is voorzien van zes hoge resolutiecamera’s en vier high-definition laserscanners. We maken 360 graden panoramafoto’s die we naadloos aan elkaar stitchen. Samen met de 3D-scans creëren we zo een nauwkeurige 3D-visualisatie. De laserscanners registreren 3D-meetpunten binnen een bereik van 100 meter. De laseropstellingen zorgen ervoor dat alle gegevens worden vastgelegd. Binnen enkele dagen is de 3D-visualisatie zichtbaar in de IndoorViewer.

UW 3D-VISUALISATIE MET PUNTENWOLK

Na het scannen verwerken we alle metingen tot een gekleurde puntenwolk. Zo kunt u alles in het pand met grote nauwkeurigheid meten. Denk aan de breedte van gangen, lengte van de muren, afmetingen van een machine en de afstand van A naar B. Alle metingen kunnen op afstand gedaan worden. Geen extra bezoek aan het pand meer nodig om nog iets op te meten, want alles kan op afstand worden gedaan. Dat bespaart tijd en geld!
3D-VISUALISATIE VAN UW GEBOUW-p2
3D-VISUALISATIE VAN UW GEBOUW-p3

VOEG POINTS OF INTEREST TOE AAN UW 3D-VISUALISATIE

Door het toevoegen van Points of Interests zorgt u ervoor dat iedereen toegang heeft tot de benodigde informatie. Voeg bijvoorbeeld de onderhoudshistorie van uw apparaten toe of certificaten of het audit-rapport van vorig jaar. Wie welke informatie mag zien, bepaalt u zelf. Stel autorisatielevels in, zoals ‘beheer’, ‘aanpassen’ of enkel ‘bekijken’. U kunt zelfs per ruimte instellen wie er toegang heeft en wie de Points of Interest mag aanpassen. Houd gemakkelijk alle informatie bijeen die behoort tot een asset. Zo ziet u in wie er als laatst gewerkt heeft aan een bepaalde asset. Het toevoegen van Points of Interest bespaart veel tijd in het onderhoud van uw gebouw. Al voor technici op locatie aankomen, kunnen ze documentatie inkijken, metingen uitvoeren en de beste route naar de asset plannen.

MEER WETEN?

Onze experts vertellen u graag alles over de mogelijkheden met betrekking tot mobiel 3D laserscannen in combinatie met 360° fotografie en het vervaardigen van digital twins.
Bel 033 – 422 72 75 of: